Pizza-fun! 06 22 508 194
Pizza op locatie of bij jou thuis. Houtovenpizza's vers gebakken!

Pizza Cruise.


Eten en varen!

Genieten van onze heerlijke versgebakken pizza's terwijl je met familie, vrienden of collega's rond vaart op het Wolderwijd en het Veluwemeer? Natuurlijk kunnen we dat regelen. We werken hiervoor samen met een vertrouwde schipper met de mooiste, grootste én gezelligste sloep van midden Nederland.

 

Comfortabel varen

Je hoeft je over het comfort aan boord geen zorgen te maken. De sloep is zeer ruim, we hebben toilet aan boord, een koelkast en verder alles wat een dag varen geweldig maakt! Je kunt de sloep de hele dag huren maar natuurlijk ook een dagdeel.


Ontspannen genieten!

Stel je maar eens voor dat je heerlijk rustig vaart en de leukste plekken van het Wolderwijd, het Veluwemeer, Harderwijk en Zeewolde aan doet terwijl je geniet van een goed glas wijn of een heerlijk koud biertje en onze overheerlijke, versgebakken pizza's. We bakken onze pizza's al varend voor je, aan boord. 

De op eikenhout gestookte oven gaat al aan als we de haven uitvaren. Alle ingrediënten worden vers bereid en als de stenen vloer in onze oven heet genoeg is gaan meteen de eerste pizza's de oven in. Je staat er met je neus bovenop. Verser dan dit ga je 't nergens krijgen. Leuker ook niet!

Leuk als familiedag of als bedrijfsuitje. We kunnen tot maximaal 60 mensen meenemen op deze heerlijke culinaire cruise. 


Deze leuke cruise is goed aan te vullen met bijvoorbeeld een wijn- of bierproeverij.  

Wil je life muziek aan boord? Ook dat hoort tot de mogelijkheden!


Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!