Pizza-fun! 06 22 508 194
Pizza op locatie of bij jou thuis. Houtovenpizza's vers gebakken!

Pizza catering.

Sinds 2014 houden wij ons vanuit Harderwijk bezig met het verzorgen van pizza catering. Met onze pizza houtovens zorgen wij ervoor dat jij en je gasten, op iedere locatie, kunt genieten van versgebakken pizza's. Onze pizza catering gaat van héél eenvoudig pizzabuffet tot zo uitgebreid als je het wilt hebben met Italiaanse antipasti, Italiaanse hapjes, heerlijke Italiaanse desserts en we hebben een mooi assortiment Italiaanse wijnen voor bij al dit lekkers.

Wanneer pizza-fun jouw pizza catering verzorgt ben je er van verzekerd dat je heerlijke échte Italiaanse pizza's krijgt. Natuurlijk werken wij met dagverse producten die passen binnen de seizoenen. Onze pizzabakkers bakken met toewijding en liefde en toveren de lekkerste houtovenpizza's uit onze houtgestookte steenovens.

Onze pizza catering is, indien gewenst, ook uit te breiden met verse pasta's die we, net als onze pizza's, vers voor je bereiden met onze pasta cookers.

Vanzelfsprekend kunnen wij rekening houden met dieetwensen en eventuele allergieën. In overleg passen we waar mogelijk graag onze menu's aan.

Catering vanaf onze pizza foodtrucks of... 

Als je de ruimte hebt op de locatie waar je ons jouw catering wilt laten verzorgen, bakken wij het liefst vanaf één van onze pizza foodtrucks. Wij hebben een aantal OldTimer Pickups aangepast zodat ze als pizzawagen dienst kunnen doen. Als je nou niet zo héél veel ruimte hebt is dat natuurlijk géén enkel probleem. Onze ovens passen door iedere gewone maat deur, we komen dus ook altijd bij je in de tuin, lekker dichtbij jou en je gasten. In de tuin, of op welke plek dan ook, bouwen wij een werkplek op waar we onze verse pizza's kunnen bereiden en kunnen bakken.

Pizza beleving.

We staan graag dicht bij jou en je gasten omdat dat in hoge mate bijdraagt aan de pizzabeleving. Iedereen kan zien hoe onze ovens worden opgestookt met het meegebrachte eikenhout, hoe de deegbolletjes worden gedraaid waar we later de verse pizza's mee bakken en natuurlijk hoe deze worden bereid en afgebakken in de houtovens.