Pizza-fun! 06 22 508 194
Pizza op locatie of bij jou thuis. Houtovenpizza's vers gebakken!

Pizza feest.

Heb je iets te vieren? Je verjaardag, een buurtfeest, een schoolfeest, een kinderfeestje of bijvoorbeeld een personeelsfeest. Wil jij dat lekker ongedwongen? Gewoon een gezellige middag of avond met vrienden, familie of collega's? Ouderwets gezellig genieten zonder poespas en dat ook nog eens voor een meer dan redelijk tarief?? Dan is een pizzafeest vast iets voor jou!


Pizza's uit de houtoven.

Geen gedoe, geen ingewikkelde toestanden. Gewoon lekker smullen en genieten van versgebakken pizza's uit onze mobiele, houtgestookte pizzaoven. 

Wij kunnen met onze mobiele, houtgestookte pizzaoven werkelijk overal komen. Of dit nu bij jou aan huis of bedrijf is of op een andere locatie. We kunnen zelfs op een picknick locatie zonder stroom of andere voorziening pizza's voor je bakken. 

Wij nemen een ruime voorraad eikenhout mee waarmee wij, ruim van te voren, onze pizzaoven warm stoken om tot de gewenste temperatuur van zo'n 350 graden te komen.

Twee uur lang bakken wij diverse soorten pizza voor je waar iedereen naar hartenlust van kan genieten. Het is de bedoeling dat iedereen gezellig samen kan eten en ongedwongen kan proeven van de vers gebakken pizza's.


Aangezien iedereen andere wensen heeft doen wij je graag een voorstel op maat. Iedere variatie is mogelijk en je kunt ons iedere wens voorleggen. Neem maar eens contact met ons op op telefoonnummer: +31 622 508 194. We informeren je graag.

Of vul het contactformulier in!