Pizza-fun! 06 22 508 194
Pizza op locatie of bij jou thuis. Houtovenpizza's vers gebakken!

Pizza catering.

Op zoek naar catering voor jouw feest of evenement? En wil je eens wat anders dan die eeuwige saté, Barbecue, koud- of warm buffet met die saaie huzarensalade? Dan zou je van onze pizza catering, de pizzabakker aan huis, wel eens heel enthousiast kunnen worden.


Met onze houtgestookte mobiele pizzaoven kunnen wij werkelijk ieder feest of evenement verzorgen. Of dat nou bij jou op het bedrijf is voor je personeelsfeest of bijeenkomst, bij jou thuis in de tuin voor je verjaardagsfeest, bij jou in de straat voor je buurtfeest. 


Pizza's uit de houtoven.

Wanneer wij bij jou thuis of bij jou aan het bedrijf pizza's komen bakken met onze mobiele houtgestookte pizzaoven krijgen jij en je gasten niet alleen de lekkerste pizza's met een heerlijk dunne, knapperige bodem maar worden jullie ook nog eens getrakteerd op een heerlijke beleving. We maken de pizza's waar je gasten bij staan, naast de houtoven met het uitnodigende, gezellige vuur. 

Je staat er bovenop!

Je mag ons gerust op de vingers kijken. We gebruiken dagverse producten en maken ons deeg nog steeds zoals het hoort; met de hand. Wij weten dat voor de perfecte houtoven pizza alles moet kloppen: Het deeg, de temperatuur van de oven, de topping voor de pizza's. Zelfs de wijze waarop het deeg wordt gerold is van invloed op de smaak en kwaliteit van de pizza's. Iedere locatie!

De oven brandt op hout dus we zijn zelfvoorzienend, we hebben in principe geen stroom nodig. Geen plek is dus onmogelijk. Als we de oven er héén kunnen brengen, kunnen we pizza's bakken. Wanneer je voor een uitgebreide pizza catering-variant kiest hebben we vaak wel stroom voor koeling nodig.


Diverse varianten pizza catering.

Dit concept bieden wij in een aantal varianten aan: Van heel eenvoudig alleen pizza's eten tot zo uitgebreid als u het wilt hebben. Natuurlijk behoort ook een volledig verzorgde catering tot de mogelijkheden. 

De mogelijkheden in vogelvlucht:

  • pizza solo (wij bakken twee uur lang de lekkerste pizza's)
  • pizza e vino (we breiden 't iets uit en nemen ook lekkere Italiaanse wijn mee)
  • pizza e Prosecco (moeten we deze uitleggen?)
  • Pizza e Pasta (natuurlijk maken we ook lekkere pasta's)
  • Pizza e Insalata ('groene' salades maar natuurlijk ook pasta salades)
  • Pizza e dessert (zullen we ijs doen? of liever Tiramisu?)
  • complete catering pizza's, pasta, salades, wijn(en) en andere dranken, dessert


Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Je kunt ons altijd bellen op nummer 0341 269 030 

of vul gewoon het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.