Pizza-fun! 06 22 508 194
Pizza op locatie of bij jou thuis. Houtovenpizza's vers gebakken!

Pizza's en Prosecco!Wát een feest wordt dat! Onze versgebakken houtoven pizza's combineren met misschien wel de lekkerste Prosecco's ooit! Al moeten we met die uitspraak natuurlijk wel voorzichtig zijn. Wij vinden deze Prosecco's in ieder geval heerlijk! Het zijn waarschijnlijk wél de vrolijkste Prosecco's ooit, en dat is ook héél wat waard. De eretitel? die mag je er zelf aan geven!

De Prosecco's die we je laten proeven zijn van hoge kwaliteit. Ze worden in tegenstelling tot de meeste Prosecco's niet gebotteld in traditionele flessen maar in hele kleurige flessen die er lekker trendy uitzien. Iedere Prosecco is een échte blikvanger!

Uitstekende (we willen het woord Superieur hier niet gebruiken, oordeel daar zelf maar over) Prosecco's die deze héle mooie, fleurige flessen zeker verdienen. Ouderwetse kwaliteit in een heel modern jasje.

En omdat wij bij Pizza-fun van lekker eten en drinken houden en dit graag uitdragen willen we jou ook de mogelijkheid bieden om deze geweldige Prosecco's eens te proeven. Samen met onze verse pizza's. Italiaanser wordt het bijna niet. We bieden dit arrangement in twee versies aan:


Pizza catering met Prosecco.

Onze mobiele pizzabakker komt bij jou op locatie. Of dat nou bij je thuis is of op het bedrijf of een andere locatie naar keuze. Wij bakken zo'n twee uur verse houtoven pizza's voor jullie. Naast deze pizza's zorgen wij voor een aantal soorten Prosecco. Welke soorten dat zijn overleggen we met jou. We adviseren je graag.

Aangezien we het bij Pizza-fun graag overzichtelijk en betaalbaar houden betaal je alleen de aangebroken flessen Prosecco. Zo krijg je lekker waar voor je geld.


Pizza en Prosecco proeverij.

We organiseren voor jou een uitgebreide Prosecco proeverij. We nemen alle soorten van onze heerlijke Prosecco mee zodat jij en je gasten deze eens uitgebreid kunnen proeven. Daarnaast bakken wij onze heerlijke houtoven pizza's. 

Wedden dat ook jij straks verslingerd bent aan dit heerlijke zomerse drankje? Er zijn genoeg varianten om een zomer lang te kunnen genieten! Als je je favoriete smaken hebt gevonden kun je ze straks voordelig bij ons bestellen.