Pizza-fun! 06 22 508 194
Pizza's op locatie of bij jou thuis!

Bierproeverij.Houtovenpizza's en heerlijk bier.

Wil jij samen met je vrienden, familie of misschien met je collega's eens genieten van onze heerlijke houtoven pizza's én genieten van de allerlekkerste bieren uit Nederland en België? Wij organiseren voor jou graag een 'bier en pizza' feestje.

Proeven op locatie.
Natuurlijk komen wij hiervoor graag bij jou thuis (onze mobiele pizzaoven kan door een gewone deur!) of bij jou op de zaak maar je kunt dit feest nóg leuker maken door te kiezen voor een proeverij op locatie! Wij hebben een aantal héle leuke locaties die zich hiervoor uitstekend lenen. Deze leuke locaties staan garant voor een ontspannen en héle gezellige middag of avond.

Aan het water!
Wat dacht je van een proeverij aan het prachtige Veluwe meer? Genieten van onze vers gebakken pizza's terwijl je een aantal speciale biersoorten proeft. Misschien wel vooraf gegaan door een leuke middag zeilen (mét of zonder instructie), kanoën of een andere sportieve activiteit. Met een uitzicht om van te watertanden! 

In het bos.
Of ben je misschien meer een 'bos type'? We weten ook prachtige plekken op de Veluwe, midden in het bos. Als jij met je gezelschap geniet van een mooie boswandeling om alvast gezonde trek te krijgen, steken wij onze pizzaoven vast aan en zetten een aantal mooie biersoorten klaar op de proeftafel.

Varen.
Of ga je gezellig met ons het water op? Wij weten een fraaie sloep waarmee we met 60 mensen kunnen varen. We organiseren hier ook onze pizza cruises mee. Wellicht leuk te combineren! 


Meer dan 100 soorten bier!

We kunnen je voor deze bierproeverij een keuze bieden uit meer dan 100 soorten bier. Wist jij trouwens dat er alleen in Nederland al zo'n 300 brouwerijen zijn? We maken een mooie selectie voor je en vertellen je er met veel plezier alles over.

Wij organiseren al een bierproeverij voor groepen vanaf 20 personen! Natuurlijk altijd in combinatie met onze pizzabakker op locatie. 

Meer weten? Bel ons op 0341 269 030 of vul hier ons contactformulier in.